Barnerasle

Barnerasle er for mange selve symbolet på barndomsinstrumentet. Denne nydelige raslene laget fra Elg er lette og ment til å vare i lange tider.

Barneraslene har en mild og fin lyd som egner seg veldig bra for de små i familien. 

I de fleste urkulturer regnes naturlige dufter som noe som tilkaller positive energier og beskytter mot de negative. Derfor inneholder raslene, i tillegg til frøene som skaper lyden, hvit salvie, svart salvie, palo santo og biter av kanelstenger.

Lengden på raslen er ca 28 cm, men det vil variere. Forskjellig lengde kan også tilpasses etter ønske. Diameteren er på ca 6 cm.

Produksjonstid: ca. 1 uke 


Om skaperen:

Mitt navn er Axel, og jeg er en 34 år gammel familiefar fra Skien. Siden tidlig barndom har naturen, urfolk og deres kunnskap vært noe som har opptatt meg i stor grad. Denne siden er dedikert til instrumentene og verktøyene, som har blitt en stor del av meg. De siste årene har denne veien tatt meg dypt inn i Amazonasjungelen hvor jeg har jobbet med tradisjonell medisin og helbreding. Den høyt respekterte sjamanen Gino Chak Runa har blitt en mentor, partner og venn, og forsterket de praktiske spirituelle verktøyene mine. Jeg har drevet med musikk, også på profesjonelt nivå, i 22 år, og eier mitt eget firma innen livsstilscoaching.

Vi mennesker har et veldig nært og dypt forhold til musikk, og jeg opplever det som sjelens opprinnelige språk. For titalls tusen år siden, begynte mennesker fra ulike kulturer, spredt over alle kontinent, å innse at visse instrumenter hadde en dypere funksjon. Dette gjaldt instrumenter som rasle, fløyte, munnharpe og kanskje spesielt, trommen.

Ved å lære seg å mestre trommen, kunne den åpne sløret mellom vår verden, og få innsikt i det som ligger bak. I dag er trommen og raslen mye brukt i mange forskjellig praksis for helbredelse, trommereiser og personlig innsikt og vekst. I vår familie henger trommene høyt på veggen og de brukes så å si daglig. Det samme gjelder raslene.

Oppdagelsene til våre forfedre, deres visdom og mine personlige erfaringer har gitt meg en stor respekt for disse instrumentene. Når jeg lager trommer og rasler, er jeg alltid veldig tilstede i prosessen med en tydelig intensjon om at dette skal bli et meningsfylt og kraftig verktøy for den som ender opp med å eie det.

kr 450,00