Rensende Sjampo med Te-tre og Rosmarin

Innhold 250ml

Rensende sjampo med Te-tre og Rosmarin


Te-tre (Melaleuca alternifolia)

Te-tre olje har antimikrobielle, antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper.

Hovedfordelene med Te-tre olje er at den lindrer hodebunnen, behandler flass og forbedrer den generelle hodehelsen.

Te-tre olje har evnen til å forvandle håret ditt, fra hodebunnen. 

Dens antimikrobielle, antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaper gjør den til en potent behandling for flass, som forbedrer den generelle hodehelsen. Sunt hår og ny vekst starter i hodebunnen, så å forbedre hodehelsen er det første trinnet i ethvert forsøk på å øke hårveksten.


Bekjemper flass

Flass er vanligvis forårsaket av gjær som infiserer hodebunnen. Te-tre olje har antibakterielle og soppdrepende egenskaper som forklarer dens forskningsbeviste evne til å behandle kilden til flass.


Antioksidant- og antimikrobielle egenskaper

Den har antimikrobielle egenskaper. Det betyr at te-tre olje også kan lindre andre kløende tilstander i hodebunnen, for eksempel seboreisk dermatitt. Den har kraftige antioksidanter, som kan bidra til å lindre rødhet, kløe og smerte i hodebunnen.


Reduserer betennelse

Te-tre olje kan også å bidra til å redusere betennelse ved å redusere visse årsaker for betennelse. Te-tre olje kan ha anti-inflammatoriske egenskaper på grunn av antioksidantene. Betennelse i hodebunnen er en av de viktigste årsakene til hårtap, så å redusere betennelse kan forhindre fremtidig hårtap.


Regulerer oljeproduksjonen

Fet hodebunn og fett hår kan ofte skyldes flass eller andre bakterier i hodebunnen. Ved å behandle kilden til overproduksjonen kan te-tre olje bidra til å regulere hodebunnens oljeproduksjon, noe som resulterer i en sunnere hodebunn og et hår som ser bedre ut.


Kan bidra til ny hårvekst

En sunn hodebunn er avgjørende for ny hårvekst. Te-tre oljens forhold til hårvekst er ikke direkte, men å forbedre den generelle hodehelsen kan fremme et sunt miljø for håret å vokse. Det kan bidra til å forbedre hodehelsen og redusere flass, noe som igjen gjør at håret blir på sitt sunneste.


Naturlig avlusingsbehandling

Eksponering for hodelus betyr ofte å bruke harde kjemiske behandlinger for å dempe angrepet og forhindre at nye egg klekkes. Te-tre olje er en effektiv behandling for lus uten bruk av kjemikalier.Rosmarin (Salvia rosmarinus)


  • Har anti-inflammatoriske egenskaper
  • Fremmer nervevekst
  • Forbedrer sirkulasjonen
Rosmarin eterisk olje styrker sirkulasjonen. Som et resultat kan det forhindre at hårsekkene får for liten blodtilførsel, dør, og fører til hårtap.

I tillegg til å stimulere hårveksten, brukes eterisk olje av rosmarin for å forhindre for tidlig gråning og flass. Det kan også hjelpe på tørr eller kløende hodebunn.


kr 149,00