Uncrossing salt

Håndlaget

Innhold 160 gram

Brukes for å fjerne negativ energi, kryssede forhold, forbannelser av alle slag, beskytte deg mot det onde øyet og kan reversere enhver type skadelig magi. 

Den rituelle vasken har også evnen til å fjerne dårlig energi eller ondskapsfulle ånder. Den har evnen til å reversere skadelig energi og sende den tilbake til dem som har negative intensjoner. 

Det skaper en kraftig barriere som fungerer som et beskyttende skjold. Det brukes ofte før noen form for rituelt som utføres da det fjerner blokkeringer og hindringer. 

Dette gjelder alle typer ritualer som fokuserer på kjærlighetssaker, pengespørsmål eller generell beskyttelse. 

Denne type renselse er et must for alle som utfører enhver form for divinasjon eller annet åndelig arbeid. 

Uncrossing badesalt hjelper deg med å fjerne all negativitet eller hindringer som kan hindre deg i å oppnå dine intensjoner eller mål. 

Vi anbefaler også å bruke i vaskevannet til ethvert rom der du trenger å kvitte deg med negativ energi eller reversere alle ondskapsfulle intensjoner som er satt mot deg. 

Hvis du velger å utføre et åndelig bad, bland 3stk spiseskjeer badesalt med vann i en bøtte, og hell vannet over deg. Start med hodet, og beveg deg nedover mot føttene. 

La deg selv lufttørke. Ikke bruk håndkle.

Dette bør vanligvis gjøres ved soloppgang. Når du gjør dette, kan du visualisere all overflødig negativitet som forlater deg. Vi foreslår også å lese Salme 21 under prosessen. Gjenta 3, 5 eller 7 ganger. Når du er ferdig, samler du det gjenværende vannet og heller det ut ved en korsvei.


Innholdet rekker til flere gangers bruk.

kr 299.00