Akupressurmatte / Spikermatte Ohm Lotus

Akupressurmatte / Shakti mattgrå med lilla spisser (Ohm Lotus)

5 x 79 x 47 cm  

Formålet med akupressur er å stimulere nervene og blodsirkulasjonen i kroppen ved hjelp av (smerte)stimuli. Denne medisinen er kjent for bruk av nåler. Selv om den moderne akupressurmatten ikke inneholder nåler, er den dekket på den ene siden med plastpigger eller akupressurpunkter.

Etter å ha brettet ut matten kan du ligge på den med flat rygg. Dette kan føles litt vanskelig i begynnelsen. Etter hvert som du blir vant til følelsen og du prøver å slappe av, vil kroppsvekten din fordeles jevnt over plastpiggene. Som et resultat av trykket dette legger på huden din, nervene og blodsirkulasjonen, opplever du en naturlig følelse av elevasjon.

Chakraer er energisentrene i den fysiske og åndelige menneskekroppen. Disse er plassert løpende fra halebeinet ditt(1), i bekkenet rett under navlen(2), solar plexus under brystbenet(3), i brystet nær hjertet(4), i halsen (5), mellom øyenbrynene(6) og over kronen(7).

Disse energipunktene fyller hver en viktig rolle i kroppen og derfor for dens velvære. De påvirker kroppsfunksjoner og følelser. Blokkeringer i disse energisentrene kan forstyrre den frie flyten av energi, og det kan også påvirke funksjonene i din fysiske og åndelige kropp.

Fordeler med spikermatten

  • Fremmer effektiv søvn gjennom dyp avslapning
  • Hjelper med å kvitte kroppen for spente/stressede muskler
  • Stimulerer blodsirkulasjonen
  • Motvirker hodepine
  • Gir energiboost


Leveringstid ca 4 uker

Elige una opción:

Desde kr 729,00