Spellbreaker bath salt

Vårt Spell Breaker Bath Salt gjør mye mer enn bare å tilby deg beskyttelse. Det er fullt av oljer og urter som er kjent for å reversere magi, forbannelser, det onde øyet, jinxer og mer.

Enten du har blitt påvirket av det onde øyet, målet for ondsinnede intensjoner eller rett og slett har blitt påvirket av dårlig energi, kan vårt Spell Breaker Bath Salt bidra til å reversere effektene, nøytralisere energien og gi et beskyttende skjold mellom deg og de som ønsker deg skade. Bare for å være klar, er målet med denne blandingen ikke hevn. Snarere forviser vårt Spell breaker bath salt uønskede krefter og intensjoner ved å returnere energien tilbake til avsenderen. 

Laget med blant annet Rue Agrimony, Angelica archangelica, Rosmarin og sandeltre, epsom salt og havsalt. 

Salt er kjent som et kraftig rensemiddel og fjerner absolutt uønsket negativitet. Det fine med badesalt er dets multifunksjonelle bruk. Det kan brukes som et nydelig bad eller kan brukes i et uncrossing baderitual. 

Du kan bare blande badesalt med en bøtte med varmt vann og vaske hjemmet eller arbeidsplassen din. Legg litt i en bolle med vann og legg den under sengen eller i midten av hjemmet ditt. Dryss litt i hvert hjørne av hjemmet ditt. Legg en teskje i tøyet eller dryss litt langs inngangen til inngangsdøren. 

For et kraftig reverseringsrituale, ta to svarte lys og plasser dem i hver ende av karet. Ta en bøtte med varmt vann og bland inn Spell Breaker Bath Salt. Begynn å helle over hodet og jobbe deg ned til føttene. Les høyt salme 101. 

Når du er ferdig med ritualet, kan du kvitte deg med de svarte lysene og eventuelt ekstra vann ved å kaste dem ved et veikryss.  

Kun for utvortes bruk. 

kr 299,00