Healing vannflaske med obelisk av rå bergkrystall

Ikke på lager

Material: Rå bergkrystall, rustfritt stål, glass

Høyde: 250mm Vekt: 500g Lengde krystall: 70-90mm

Fremmer positivitet og renselse i din daglige rutine med de helt naturlige, energigivende effektene av rå ametyst. En ren krystallsten er festet inne i glassflasken, og skaper en eliksir som sørger for revitalisering og avklaring av sinn og kropp. 

Fyll flasken med temperert vann. Hver gang du drikker vann som er aktivert av krystallen, vil din intensjon strømme gjennom kroppen din og bli kraftigere.

For optimal effekt, bruk levende vann. Dvs regn, elv -eller fjellvann. 

Sett gjerne flasken i solen av og til for å la krystallen lades, og dermed også sette økt energi i vannet.


Litt om Ametyst

Ametysten gir ro, rensing og forvandling, fremmer åndelig bevissthet og tilfredshet, egner seg utmerket til meditasjon, god ved søvnløshet, absorberer negativ energi, motvirker luftforurensning.

Ametysten har vært kjent og elsket siden oldtiden og grekerne knyttet den, p.g.a. sin fargelikhet med rødvin, til vinguden Dionysos.
Senere i kristen tid er stenen, av kirken, knyttet til altervinen som symboliserer Jesu blod. Denne tradisjonen tro, mener man at ametysten beskytter den som bærer den mot alkoholens skadelige virkninger.

Ametyst er lykkesten for februar.

Den gir klare drømmer og hjelper når beslutninger skal tas.
Påvirker tredje øye (pannechakra).

Ametyst er fin mot migrene.
Den har helende egenskaper og kan hjelpe til med åndelig oppvåkning.
Den er rensende og kreativ
Den demper sterke emosjonelle følelser og kan også brukes i forbindelse med rusmisbruk.

Ametysten hjelper oss til å forstå at det finnes noe som er over oss og at våre begrensninger er først og fremst i våre egne tanker. Ametysten har en rekke gode egenskaper, men hovedstyrken ligger i å styrke en åndelig følelse, og dermed styrke virksomheten til høyre hjernehalvdel, det tredje øye og hypofysen.

Den har 6. og 7. energisenter som sitt område.

Velg en variant:

kr 599,00