Hibiscus blomster. 30gram

 

Helsefordelene ved Hibiscus te inkluderer lindring av høyt blodtrykk og høyt kolesterol, samt fordøyelsessystemet, immunsystemet og inflammatoriske problemer. Den hjelper å kurere leversykdom og reduserer risikoen for kreft. Den kan også fremskynde stoffskiftet og hjelpe i sunn, gradvis vekttap. Hibiscus te er rik på vitamin C, mineraler og forskjellige antioksidanter, og kan samtidig hjelpe i behandlingen av hypertensjon og angst.

Hibiscus te er utarbeidet av kokende deler av hibiscus anlegget, kjent under sitt vitenskapelige navn Hibiscus sabdariffa, spesielt blomsten. Hibiscus te er en veldig populær drikk over hele verden, og er ofte brukt som en medisinsk te. Men hibiskus blomster har forskjellige lokale navn, og det som kan kalles ved sitt annet ganske vanlig navn, “Roselle”. Hibiscus te er rubinrød i fargen og har en sur smak. Derfor er det også kjent som sur te og har en smak som ligner tranebær. Det er allment tilgjengelig på markedet i løpet av te-drikking verden, og kan inntas varmt eller kaldt avhengig av din preferanse.

Denne teen er lav i kalorier og koffein-fri. Helsemessige fordeler av Hibiscus Tea Blood Pressure Management: En rapport fra AHA (American Heart Association) som ble publisert i november 2008 heter det at forbruk hibiscus te senker blodtrykket i pre-hypertensive og mildt hypertensive voksne. En studie utført av Odigie IP antyder at det har anti-hypertensiv og hjertebeskyttende egenskaper som kan være fordelaktig for personer som lider av høyt blodtrykk og de med høy risiko for karies kardiovaskulære sykdommer. På grunn av sine anti-inflammatoriske egenskaper, kan hibiscus te redusere blodtrykket med opp til 10 poeng, ifølge en undersøkelse gjort ved Tufts University i Boston.

For at drastisk forbedring skal skje, må du forbruke tre kopper hver dag for et par uker. Dessuten har Hibiscus te vanndrivende egenskaper som øker vannlating, samtidig å senke blodtrykket. Senking Kolesterol: Hibiscus te har også imponerende antioksidantegenskaper. Det hjelper til lavere nivåer av “dårlig” LDL kolesterol fra kroppen, og dermed bidra til å beskytte mot hjertesykdommer og beskytte blodkar fra skade. Det hypolipidemiske og hypoglykemiske egenskaper av hibiscus te kan være gunstig for dem som lider av blodsukker lidelser som diabetes. En studie utført på pasienter med type II diabetes tyder på at inntak av Hibiscus te senker kolesterol, triglyserider og low density lipo-proteinkolesterol, som bidrar til å styre denne uforutsigbare sykdommen. Beskytter Lever: Forskningsstudier har også antydet at antioksidantegenskaper av hibiscus te kan også hjelpe i behandlingen av leversykdom. Antioksidanter bidrar til å beskytte kroppen mot sykdommer fordi at de nøytraliserer de frie radikaler som finnes i kroppens vev og celler. Derfor kan vi trygt si at å drikke hibiscus te kan øke levetiden ved å opprettholde god generell helse i mange organsystemer.

ANTI-KREFT EGENSKAPER

Hibiscus te inneholder Hibiscus protocatechinsyre som har anti-tumor og antioksidantegenskaper. En studie utført av Institutt og Institutt for biokjemi ved Chung Shan Medical and Dental College, i Taichung, tyder på Taiwan som hibiscus bremser ned veksten av kreftceller ved å indusere apoptose, vanligvis kjent som programmert celledød. Anti-inflammatorisk og antibakterielle egenskaper: Hibiscus te er rik på askorbinsyre, også kjent som vitamin C. Det er et essensielt næringsstoff som kreves av kroppen for å øke og stimulere aktiviteten av immunsystemet. Det hindrer deg fra å fange kulde og influensa. Hibiscus te er også brukt til å behandle ubehag forårsaket av feber, på grunn av sin kjølende effekt.

MENSTRASJONSSMERTER

De helsemessige fordelene av hibiscus te er også lindring av kramper og menstruasjonssmerter. Det hjelper i å gjenopprette hormonbalansen også, noe som kan redusere andre symptomer på menstruasjon som humørsvingninger, depresjon og overspising.

ANTIDEPRESSIVE EGENSKAPER

Hibiscus te inneholder vitaminer og mineraler som flavonoider som har antidepressive egenskaper. Forbruk av hibiscus te kan bidra til å roe ned nervesystemet, og det kan redusere angst og depresjon ved å skape en avslappet følelse i kropp og sinn.

FORDØYELSE

Mange drikker hibiscus te å bedre fordøyelsen. Det øker både vannlating og avføring. Siden det har vanndrivende egenskaper, er det også brukt til å behandle forstoppelse, som hjelper deg å miste vekt og forbedre helsen til mage-systemet og unngå tykktarmskreft.

TØRSTEDRIKK

Hibiscus te er også brukt på samme måte som sportsdrikker for å mette tørsten. For dette formålet, er en avkjølt form av hibiscus te vanligvis forbrukes. Mange inkluderer den i sitt kosthold, siden denne varianten av te har evnen til å kjøle ned kroppen veldig fort. Dessuten er den rik på medisinske egenskaper, som å være vanndrivende, og spyle ut overflødig væske og giftstoffer fra kroppen og garantere at du yter ditt beste.

VEKTTAP

Hibiscus te er også gunstig for å miste vekt. Hvis du spiser mat som er rik på karbohydrater, som betyr at den inneholder sukker og stivelse, slik at du er sannsynlig å få vekt. Imidlertid har undersøkelser antydet at Hibiscus ekstrakt reduserer opptaket av stivelse og glucose, og kan hjelpe til med vekttap. Hibiscus hemmer produksjonen av amylase, som hjelper i absorpsjonen av karbohydrater og stivelse, så drikker du Hibiscus te forhindrer du at absorpsjonen skjer. Derfor finnes hibiscus te  i mange vekttap produkter.

BÅDE VARM OG KALD

Du kan drikke hibiscus te enten som en varm te eller en iste. Hvis du ønsker å holde deg varm i vinter, brygge det og drikke det med en gang. Det tar bare noen minutter å gjøre. I tilfelle du ikke ønsker å drikke det varmt, kanskje i sommer, har du muligheten til å drikke hibiscus iste. Det tar ca 20 minutter å tilberede den riktig, og deretter kan du kjøle deg ned i et sunt og forfriskende måte.

GOD SMAK

Hibiscus te har en smak som er svært lik tranebærjuice. Det kan definitivt bli beskrevet som terte, slik at du kan legge til sukker eller honning for å øke sødme. Du kan også prøve å legge til krydder som kanel, nellik, muskat og ingefær avhengig av dine smakspreferanser.

 

Sélectionnez une variante :

À partir de kr 99,00