Pleiende hudkrem, med Isop, Rose og Neem

Innhold 250ml

Pleiende hudkrem, med Isop, Rose og Neem


Isop (Hyssopus officinalis)

Isop er mest kjent i skjønnhetsverdenen for å rense huden. Den har en naturlig rensende virkning som renser huden for skitt, skitt og overflødig olje.

Isopolje har sammentrekkende egenskaper. Dette betyr at den kan stramme opp huden, noe som reduserer forekomsten av store porer.

De sammentrekkende egenskapene er det som gjør at Isop minimerer overflødig fethet. Den hjelper til med å krympe store porer som skiller ut for mye olje, og forhindrer dermed at huden din ser fet og skinnende ut.

Isop er også bra for å skape en myk og jevn hudfarge. Den har en regulerende effekt på huden, som hjelper til med å jevne ut hudtonen din, i tillegg til å holde den ikke for fet og ikke for tørr - men den perfekte balansen mellom de to.

På grunn av dens naturlige egenskaper har isop et rykte for å hjelpe sensitiv hud.

De antiseptiske egenskapene i isopolje gjør den genial for å bekjempe hudinfeksjoner. Isop hjelper også sår, kutt og blåmerker å gro raskere uten arr.Rose (Rosea damascena)


Antibakterielle egenskaper

Først og fremst er roseolje et antibakterielt stoff. Det er en av grunnene til at det er effektivt på hus som er utsatt for akne og urenheter. Den er i stand til både å nære og desinfisere huden. Det er faktisk så kraftig at det også brukes til å behandle arr og andre ufullkommenheter i huden.

Roseolje har sterke anti-inflammatoriske egenskaper som kan bidra til å redusere rosacea og lindre irritasjon; alt samtidig som det gir deg en glødende hudfarge. Den er naturlig antibakteriell og sammentrekkende, noe som gjør den til et utmerket valg for de som ønsker å rense porene og redusere kviser.

Den naturlige, rene roseoljen inneholder mer enn 50 forbindelser som er gunstige for huden.


Bekjemper rynker

Det er ingen overraskelse at rose olje vanligvis kommer på listen over de beste essensielle oljene mot aldring.

Rose olje har blitt brukt i århundrer for sine forskjønnende egenskaper. En av dens viktigste egenskaper er at den hjelper huden med å holde seg yngre lenger.

Takket være den unike kombinasjonen av antioksidanter som citronellol og geraniol, hjelper ren roseolje med å redusere tegn på aldring og bremse skaden på frie radikaler. (Frie radikaler forårsaker indre skader på hudvevet, noe som resulterer i rynker, linjer og dehydrering.)

Disse naturlige egenskapene til roseolje gjør den spesielt gunstig for tørr, moden og sensitiv hud. Den forbedrer hudens naturlig glød og hjelper mot overfladiske ødelagte kapillærer og arr, samt eksem og rosecea.

Dessuten fukter og renser roseolje huden ved å trekke giftstoffer ut av de ytre lagene. Og, som tidligere nevnt, har roseolje sterke antibakterielle og balanserende egenskaper.

Faktisk er det å takle rynker, og ikke så mye den behagelige aromaen, hovedårsaken til at roseolje er så mye brukt i kosmetikk. Dens naturlige sammensetning gjør at den kan stimulere kollagenproduksjonen. Dermed glattes rynker ut, og huden blir friskere og yngre.


Balanserer hormonproduksjonen

Rose olje er faktisk kjent som den "feminine oljen", ettersom at den kan bidra til å balansere hormoner og lindre hudsymptomene forbundet med disse ubalansene. Dette gjør den flott å bruke når huden din lider av de månedlige problemene, og den trenger litt foryngelse og pleie.


Forbedrer hudens blodsirkulasjon

Til slutt, en av de viktigste egenskapene til roseolje er at den øker hudens permeabilitet, noe som betyr at den åpner huden din for å absorbere mer av næringsstoffene.Neem (Azadirachta indica)

Neem olje har en bred historie med bruk som folkemedisin over hele verden, og har blitt brukt til å behandle mange tilstander. Den er høy i fettsyrer og andre næringsstoffer.

Neem olje inneholder mange ingredienser som er ekstremt gunstige for huden. Noen av disse ingrediensene inkluderer:

Fettsyrer (EFA)

Limonoider

Vitamin E

Triglyserider

Antioksidanter

Kalsium

Den brukes i skjønnhetsregimer og hudpleie for å:

Behandle tørr hud og rynker

Stimulere kollagenproduksjonen

Redusere arr

Helbrede sår

Behandle akne

Minimere vorter og føflekker

Neem olje kan også brukes til å behandle symptomene på psoriasis, eksem og andre lidelser i huden.

kr 149,00