MEDITASJON

For økt åndelighet og spiritualitet, mental klarhet og fokus, stimulans av pannechakra/tredje øye. 


Inneholder: Myrra, Burot, Angelica (Kvann), Lemongrass, Gotu Kola.


Pakken inneholder 35gram.


Bruksansvisning:

Plassèr 2 teskjeer av blandingen i tesil/tepose og putt i en kopp. Fyll opp med glovarmt (men ikke kokende) vann og la trekke i 15 minutter.
Man kan med fordel trekke 1stk oppfylt tesil/tepose 2-3 ganger før det kastes. 

 

MYRRA

Myrra anvendes for åndelig stimulans. Myrra har en beroligende effekt på nervesystemet og gir ro i sinnet. Den er et av de beste midlene å bruke ved overdreven tankevirksomhet, bekymring og mentale forstyrrelser. Myrra kan roe ned en frykttilstand, gi trygghet og stabilitet, virke lindrende ved sorg og fortvilelse, og gjenskape kontakten med kroppen. Det blir sagt at myrra forener det fysiske med det åndelige, at den bygger bro mellom himmel og jord, og dermed styrker forbindelsen mellom rotchakraet og kronechakraet. Myrra gir oss åndelig styrke og er særlig verdifull når vi ”står fast”, enten følelsesmessig eller åndelig, og ønsker å komme videre.

Myrra har vært en klassisk ingrediens i religiøs praksis i tusenvis av år, og benyttes fremdeles i bla. den katolske kirken. Den anses som beroligende, fokuserende og konsentrasjonsfremmende, og er derfor fin ved meditasjon og bønn.

 

BUROT

Også kjent som sort salvie. Har lang tradisjon for bruk i renselses-arbeid, både spirituelt og fysisk. Styrker åndeligheten og fungerer som en beskytter mot mørke krefter.

 

GOTU KOLA

Gotu Kola regnes som en av de mest åndelige og foryngende urter i ayurveda og brukes til å forbedre meditasjonen. Gotu Kola har blitt mye brukt til en rekke forhold, spesielt i tradisjonell østlig helsevesen. I Ayurveda er Gotu kola en av de viktigste urter for å revitalisere nerver og hjerneceller.

 

ANGELICA ARCHANGELICA (KVANN)

Denne legeurten beskytter mot onde ånder og spirituelle angrep. Hjelper til med å knytte kontakt med engler og andre høyerestående vesener. Mye brukt i nord og blant samene fra gammelt av.

 

FORSIKTIGHETSREGLER

Bør ikke brukes av personer med nedsatt leverfunksjon. Bør ikke blandes med sovemedisiner og andre beroligende midler.

Personer med allergi mot burot kan reagere.

 

kr 179,00