Spell Breaker / Uncrossing

Innhold 210 ml

For kraftig renselse av negative energier og intensjoner rettet mot deg.

Fokuserer og åpner for sannhet, renhet og nyhet.

Omhyggelig håndlaget av nøye utvalgte, rene ingredienser, preparert ihht. planetenes stilling, og velsignet og konsekrert på alter.

Pakken leveres med spesifikke trinn-for-trinn instruksjoner for rituell bruk.

Vårt Spell Breaker / Uncrossing salt gjør mye mer enn bare å tilby deg beskyttelse. Det er fullt av oljer og urter som er kjent for å reversere magi, forbannelser, det onde øyet, jinxer og mer.

Enten du har blitt påvirket av det onde øyet, målet for ondsinnede intensjoner eller rett og slett har blitt påvirket av dårlig energi, kan vårt Spell Breaker / Uncrossing salt bidra til å reversere effektene, nøytralisere energien og gi et beskyttende skjold mellom deg og de som ønsker deg skade. 

Bare for å være klar, er målet med denne blandingen ikke hevn. Snarere forviser vårt Spell breaker / Uncrossing salt uønskede krefter og intensjoner ved å returnere energien tilbake til avsenderen.

Laget med blant annet Rue Agrimony, Angelica archangelica, Rosmarin og sandeltre, epsom salt og havsalt.

Salt er kjent som et kraftig rensemiddel og fjerner absolutt uønsket negativitet. Det fine med badesalt er dets multifunksjonelle bruk. Det kan brukes som et nydelig bad eller kan brukes i et uncrossing baderitual.

Du kan blande badesalt med en bøtte med varmt vann og vaske hjemmet eller arbeidsplassen din. Legg litt i en bolle med vann og legg den under sengen eller i midten av hjemmet ditt, eller dryss litt langs inngangsdøren.

Innholdet rekker til flere gangers bruk.

I tillegg til renselse av deg selv, kan saltet også brukes i vaskevann for å vaske hjemmet ditt ol.

Man kan også plassere en liten mengde salt i en åpen beholder i et rom for å holde negative energier borte. 

kr 299,00