Vektreduksjon

Inneholder: Oolong, Rosmarin, Hibiscus, Ingefær, Osmanthus Fragrans.


Pakken inneholder 35gram.


Bruksansvisning:

Plassèr 2 teskjeer av blandingen i tesil/tepose og putt i en kopp. Fyll opp med glovarmt (men ikke kokende) vann og la trekke i 15 minutter.
Man kan med fordel trekke 1stk oppfylt tesil/tepose 2-3 ganger før det kastes.


OOLONG

Den polyfenoliske forbindelsen funnet i oolongte er svært effektiv i kontroll av stoffskiftet i fett i kroppen og reduserer fedme. Det aktiverer visse enzymer, og dermed øker funksjonene til fettcellene i kroppen og et daglig forbruk av denne teen kan redusere fedme. I en studie viste mus som fikk polyfenoler i tillegg til høy sukkerholdig diett fortsatt en nedgang i total kroppsvekt og fettindeks. Noen tidligere studier viste faktisk at koffeininnholdet var en aktiv ingrediens for vekttap, men det ser nå ut til å være hovedsakelig på grunn av polyfenoler. Tilsynelatende gjør de aktive komponentene i oolong te det slik at fettet arbeider for deg.


HIBISCUS

Mange drikker hibiscus te å bedre fordøyelsen. Det øker både vannlating og avføring. Siden det har vanndrivende egenskaper, er det også brukt til å behandle forstoppelse, som hjelper deg å miste vekt og forbedre helsen til mage-systemet og unngå tykktarmskreft.

Hibiscus te er også gunstig for å miste vekt. Hvis du spiser mat som er rik på karbohydrater, som betyr at den inneholder sukker og stivelse. Undersøkelser viser at Hibiscus ekstrakt reduserer opptaket av stivelse og glukose, og kan hjelpe til med vekttap. Hibiscus hemmer produksjonen av amylase, som hjelper i absorpsjonen av karbohydrater og stivelse, så drikker du Hibiscus te forhindrer du at absorpsjonen skjer. Derfor finnes hibiscus te i mange vekttap produkter.


OSMANTHUS FRAGRANS

Inntak av Osmanthus te demper din appetitt, sier forfatterne til en studie publisert i et 2013-nummer av tidsskriftet Scientific Reports . I studien kunne forskere vise at duften av osmanthus reduserer aktiviteten til hjernekjemikalier som stimulerer appetitt, for eksempel neuropeptid Y. I tillegg øker lukten av osmanthus aktiviteten til hjernekjemikalier som reduserer appetitten. Resultatene tyder på at Osmanthus aroma utøver en mild beroligende effekt og senker motivasjonen til å spise.

 

 

 

kr 179,00