Yoni eggs, sett

Dette Yoni Egg settet består av 3 egg i forskjellige størrelser (S, M, L ) og er fremstilt av ekte Sort Obsidian.

Sort Obsidian er kjent for å balansere de maskuline og feminine sider og å fremme større kontroll over følelser og lindeskaper. Den jorder og beskytter. Brukt sammen med Rosenkvarts er den kjent for å styrke immunforsvaret ditt.

Affirmasjon: Jeg slipper emosjonelle problemer, og de blir forsiktig helbredet.

Hvilket Yoni egg du vil starte din praksis med er individuelt og har ingen ting med vekt, høyde eller alder å gjøre. Prøv deg litt frem ved å begynne med det største egget og gå nedover i størrelse ettersom hvor godt "trent" du er og om du klarer å holde på egget. I begynnelsen kan egget falle ut forholdsvis raskt, etterhvert vil man kunne klare å holde på det minste egget over litt tid. Enkelt forklart kan man si at egget faller ut når det er naturlig for kroppen å kvitte seg med det, men for å oppnå progresjon må man bruke det aktivt.

Eggene er hullet i den smale enden, slik at man enkelt kan feste den medfølgende tråden, før bruk.

Yoni Egg brukes med forsiktighet og på eget ansvar og risiko. Du må ikke bruke Yoni egg, uten å konferere din lege eller jordmor, dersom du er gravid eller har født i løpet av de siste 6 ukene. Det samme gjelder dersom du har unormal utflod, utslett eller betennelse i vagina. Dersom du er i tvil om du kan bruke Yoni Egg anbefaler vi alltid at du konsulterer lege, gynekolog eller jordmor på forhånd. 

kr 599,00