Hvem er vi?

Vi er et ektepar med stor lidenskap for å hjelpe andre på deres reise i livet.

Sammen har vi mange års erfaring innen felt som naturmedisin, kosthold, energetisk helbredelse, selvutvikling, samtaleterapi, personlig veiledning og rådgivning, fysisk og psykisk velvære, med mer.

Vi behandler alle klienter individuelt.
Det vil si at vi jobber ut ifra det faktum at alle mennesker og situasjoner er ulike, og det finnes ingen medisiner eller metoder som passer for alle.

Vi bruker tilstrekkelig tid på å sette oss inn i viktige faktorer for ditt unike utgangspunkt, som er essensielle for din helbredelse og positive utvikling. 

Et naturlig og autentisk fokus

I House of Healing Metaphysics har vi det naturlige og ekte i fokus. Fra urtemedisin og kroppspleie, aromaterapi og krystallhealing, til rituelle artikler og personlige tjenester.

Gift og skadelige ingredienser hører ikke hjemme i vårt sortiment. De av våre produkter som er egenprodusert, spesielt de for magisk bruk, er laget meget omhyggelig ihht. spesielle riter, planetenes stilling mm.

Vi bruker mye tid og energi på å lage produkter og tjenester som virker!

Vi skreddersyr også produkter og løsninger spesielt for våre kunder. Dersom du ikke helt vet hva du er på jakt etter, eller har et spesifikt problem som du ønsker løst, vennligst kontakt oss for veiledning.