Osmanthus Fragrans. 30gram

 

Osmanthus te er laget av Osmanthus Fragrans blomstrende plante hjemmehørende i Kina, og vidt utbredt i Asia. Det er lett tilgjengelig på kinesiske helsekostbutikker i løsblomst og tepose form. Osmanthus er kjent for sin rike aroma, som bidrar til å undertrykke appetitten.


APETITT DEMPENDE
Inntak av Osmanthus te kan dempe din appetitt, sier forfatterne til en studie publisert i et 2013-nummer av tidsskriftet Scientific Reports . I studien kunne forskere vise at duften av osmanthus reduserer aktiviteten til hjernekjemikalier som stimulerer appetitt, for eksempel neuropeptid Y. I tillegg øker lukten av osmanthus aktiviteten til hjernekjemikalier som reduserer appetitten. Resultatene tyder på at Osmanthus aroma utøver en mild beroligende effekt og senker motivasjonen til å spise.

RIK PÅ VITAMIN B-3
Forskere i Kina evaluerte stoffene i Osmanthus duftplanter og fant at blomstene er rike på en form for vitamin B-3 kjent som niacinamid, ifølge en artikkel publisert i januar 2015-utgaven av Journal of Natural Medicines. Dette er en mindre kjent form som tilhører vitamin B-gruppen som har forskjellige effekter enn niacin. Som med alle B-vitaminer, hjelper B-3 kroppen din til å omdanne karbohydrater til energi. I motsetning til niacin kan imidlertid niacinamid bidra til å beskytte insulinproduserende celler hos mennesker med type 1 diabetes.

RIK PÅ ANTIOKSIDANTER
Osmanthus er rik på polyfenolforbindelser, som er stoffer som finnes i planter som virker som antioksidanter. Polyfenoler som de i Osmanthus finnes også frukt og grønnsaker. Kliniske data tyder på at en diett rik på polypenoler reduserer risikoen for kroniske sykdommer, ifølge en gjennomgang publisert i november 2009-utgaven av tidsskriftet Oksidativ medisin og Cellular Longevity. For eksempel indikerer forskning at polyfenoler reduserer risikoen for kranskärlssykdom/atrieflimmer. Polyfenoler krediteres med hjertesykdom lik som fordelene med rødvin.

EGENSKAPER
Osmanthus te er naturlig koffeinfri og består av tørkede, gyldne gule blomsterknopper. Trekkes i oppkokt vann i ca 10min. Teen har en litt søt, smøraktig smak og en blomstrende aroma. Det er vanlig å blande osmanthus med oolong eller grønn te, men du kan også nyte den for seg selv.

 

kr 129,00
Disponibile