Rav halsbånd

BALTIC AMBER inneholder opptil 8 % helbredende ravsyre per vekt, et vitenskapelig undersøkt medisinsk stoff som brukes i moderne medisin, og spiller en viktig rolle i sitronsyresyklusen - en energigivende prosess i alle levende organismer på jorden. 

Dette er det som pryder Baltic Amber med utrolige helbredende krefter, anti-inflammatoriske egenskaper, immunforsterkning og stress/smertelindring. Hvis kjæledyret ditt er litt eldre, er det ikke noe bedre valg for å holde dem på topp!

Egnet for kjæledyr med sykdom, senior, hyperaktive eller de med angst, healing etter traumer/skader/operasjoner. Et kraftig våpen mot parasitter og et flott kjæledyrtilbehør!


DET FUNGERER PÅ TO MÅTER:

For det første, når kjæledyret ditt bærer det, frigjør friksjonen og varmen fra pelsen aromatiske terpener (furuduft). Dette fungerer for å holde irriterende flått og lopper på avstand naturlig.

Flått kan forresten lukte! De har ikke en nese som vår, men de har et såkalt Haller-organ plassert på forbena. Dette organet hjelper flåtten til å oppfatte lukten til et potensielt offer. Hallers organ er et komplekst sanseorgan hos flått. Organet oppdager verter - som flåtten, som er en obligatorisk parasitt, må finne for å overleve - via lukt og sansing av fuktighet, temperatur og karbondioksid. Hallers organ er et lite hulrom ved endedelen av det første paret av flåttens ben. Hver av dem er sammensatt av en grop og en kapsel som inneholder sensoriske setae.


FOR DET ANDRE gjør den statiske elektrisitetsgenereringen fra Rav som gnis mot kjæledyrets pels at parasitter føler seg langt ifra hjemme, noe som gjør at de ikke klarer å klamre seg til hårene. Husk - kun upolert RÅ Baltic Amber har disse utrolige elektrostatiske og aromatiske egenskapene.

Halsbåndene våre er laget av Baltic Amber, hentet fra de mest anerkjente Baltic Amber-gruvearbeiderne på kysten av Østersjøen. De blir nøye undersøkt under et mikroskop og UV-lys av IAA Laboratorie, og garanterer dens kompromissløse autentisitet. Vi forventer det beste, og det vet vi at kundene våre også gjør! Ravhalsbånd for hunder og katter fra House of Healing er den naturlige beskyttelsen mot flått og lopper. Egnet for allergiske, gravide eller til og med ammende kjæledyr.

100 % organisk og kjemikaliefri! Trygg for mennesker og dyr, ingen sekundære effekter på kjæledyret ditt eller et familiemedlem. Tillat 2 til 3 uker før ravhalsbåndet får full effekt, da det tar tid før kjæledyrets pels absorberer den harpiksaktige lukten fra rav.


SIKKERHET

Sikkerhet er vår høyeste prioritet, og det er grunnen til at vi har grundig testet halsbåndene til perfeksjon for din trygghet.

Alle nødvendige sikkerhetstiltak er tatt under produksjons- og monteringsprosessen. En fleksibel snor er integrert på hver side av kragen (festet til læret med unike knuter og clutcher). Når rimelig kraft brukes (70N) - 7,1 kg, vil halsbåndet løsne fra kjæledyret, og holde dem unna skade 24/7.


VIKTIGE STØRRELSESINSTRUKSJONER

Vennligst mål kjæledyrets halslinje nøyaktig. Du bør tillate en finger eller to mellom kragen og halsen for best passform. Halsbåndet skal sitte komfortabelt rundt kjæledyrets hals og bør ikke forstyrre pusten. Ikke bruk halsbåndet som et sikringsverktøy for bånd eller lenke.


ANDRE ANBEFALINGER

Utrydd loppe- eller flåttangrep med andre midler før du bruker halsbåndet. Rav forhindrer flått og lopper, men vil ikke behandle et eksisterende tungt angrep. Bytt ravhalsbånd årlig eller enda bedre to ganger i året for bedre parasittforebygging. Bestill nytt ravhalsbånd når stenene blir polert av slitasje for å opprettholde den beste avstøtende effekten.  • Justerbar størrelse - egnet for voksende kjæledyr
  • Cruelty-Free (ikke brukt dyreskinn)
  • Vanntett voksbelagt ledning
  • Håndlaget med kjærlighet og sikkerhet i tankene
  • Sikkerhet med unike knuter for å holde dine dyrebare følgesvenner unna skade 24/7
  • Laboratorie-sertifisert baltisk rav - succinitt
  • Ingen skarpe kanter - Gir en tettsittende passform
  • Høy kvalitet/Robust - Tåler de tøffeste lekene
  • Føles og ser ut som en drøm!

Choose a variant:

Starting at kr 499.00