Vannflaske i kobber

Kobberflaske med skrukork

Kobber er kjent for å være langt mer giftig for bakterier enn andre metaller, f.eks. rustfritt stål eller aluminium. Lagring av vann i kobber i ca. tre timer kan drepe skadelige bakterier. Vann lagret i kobberbeholder blir naturlig antioksidant og alkalisk. Kobbervann renser tarmkanalen og nyrene. Kobber er bra for leveren, milten, lymfesystemet og hjelper til med å kurere anemi. Helsefordelene ved kobber inkluderer riktig vekst, opptak av jern, enzymatiske reaksjoner, bindevev, hår, øyne, aldring og energiproduksjon. Kobber smelter bort overflødig fett. Kobbervann hjelper med å opprettholde god fordøyelse, reduserer fett og motvirker overflødig fedme.

Ayurveda anbefaler en enkel, praktisk og effektiv metode for å drikke vann på sin mest holistiske måte - drikkevann fra kobber. For å lage kobbervann, hell vann i kobberbeholderen og la det stå over natten. Når vann oppbevares i en bestemt tidsperiode i kobberbeholderen, dreper den uønskede bakterier og virus, og det vannet blir beriket med kobberens helsefremmende egenskaper.

Drikk det så snart du står opp om morgenen. Det anbefales å drikke vannet ved romtemperatur. Kobberbeholderen skal ikke lagres i kjøleskap. Kobberbeholderen krever rengjøring fra tid til annen. Bruk sitronsaft og la det stå i noen minutter og vask med vann.

Følgende er noen av fordelene med kobbervann:

  • Dreper bakterier
  • Øker energinivået
  • Motvirker aldring
  • Antioksidant
  • Hjelper vekttap
  • Hjelper kroppen å absorbere jern
  • Bidrar til å opprettholde fordøyelseshelsen
  • Hjelper hud, hår og øyenfarge


Flasker laget av kobber (tamba) har blitt brukt i India i over 2000 år. Ifølge Ayurveda bringer den gamle kunsten i India til å drikke vann som er lagret i en kobberflaske, balanse i de tre energiene, kjent som Dosha (Vata-luftelementer, Kappa-vannelementer og Pitta-Fi-elementer) - som sirkulerer inne i menneskekroppen

Mer info om kobberens egenskaper.


NB: Som følge av oksidasjon vil fargene på en kobberflaske endres over tid. Det er også naturlig at kobber viser "flekker". Begge er et resultat av kobberens naturlige egenskaper og har ingen negativ effekt på drikkevann fra en flaske som denne.

Bør ikke utsettes for direkte sollys over lengre perioder. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør kun for hånd. Unngå oppvaskmaskin.

• Tilsett litt sitronsaft eller eddik i flasken en gang i uken sammen med litt salt. Fyll flasken med vann og la det stå i noen minutter. Skyll med vanlig vann. Gjenta denne aktiviteten en gang i uken for å rengjøre kobberflaskene. Unngå også skrapete rengjøringsbørster som stålull. En enkel, myk rengjøringsvæske på såpebunn, varmt vann og en myk vaskeklut er best for daglig bruk.

Variante auswählen:

ab kr 499,00