Våre Samarbeidspartnere International Winners Initiative Network, I.W.I.N

Facebook: I.W.I.N ARC

Empowering-konferanser, kurs, sosialt entreprenørskap,

Bygger sosiale nettverk for kvinner i vanskelige omstendigheter ved å samarbeide med eksisterende plattformer, til å bygge broer mellom individer gjennom støtteprogrammer og nettverk. 

Veiledning med oppstart av nye bedrifter gjennom initiativskapende støtteprogrammer og treningskurs for å skape forandring gjennom nettverk og positiv støtte.

 Tilbyr humanitær hjelp der det trengs for å redusere fattigdom blant minoriteter, da med fokus på kvinner med begrenset nettverk og ressurser. 

Jobber nasjonalt og internasjonalt med gjeldende regjering for å skape plattformer for forandring.  Del Din VarmeFacebook: DelDinVarme

Del Din Varme er en veldedig organisasjon som arbeider for å hjelpe andre oppover i livet. 

House of Healing AS donerer regelmessig deler av overskuddet til denne organisasjonen.

Smakelitt lager plantebasert babymat på bestilling. Rettene er satt sammen for å gi rikelig med næring og smak. Hvilke retter de tilbyr vil variere, slik kan babyen få oppleve ulike smaker. De er også opptatt av å bruke råvarer som er tilgjengelige gjennom de ulike årstidene.

De handler grønnsaker, frukt og bær fra lokale gårdsutsalg, og bruker lokalproduserte råvarer når det er tilgjengelig. Alle tørrvarer er økologiske.

De ønsker at deres retter skal bidra til at babyen får et positivt møte med matverden. 

Du kan hente din bestilling fra SmakeLitt hos House of Healing Metaphysics i Langgata 1, 4013 Stavanger