Azuritt, i gaveeske

Azuritt, i gaveeske 70-90gram

Varierende farge og form.


Azuritt blir kalt "Himmelens sten" og er et bra hjelpemiddel i «Jakten på ditt himmelske selv». Metafysisk er Azuritt en nydelig tredje øye chakra stein, oppvåkning av synske evner og hjelpe brukeren til å gjenkjenne intuisjon og åndelig veiledning når det skjer.

Nyttig å lindre bekymringer, fobier, og negative tanker, Azuritt hjelper en også til å gjenkjenne de områdene i livet som trenger oppmerksomhet. Indianere brukte Azuritt som en hellig stein for kommunikasjon med sine åndelige guider. Mayaene sies å ha brukt den for hellig, mystisk kommunikasjon via tankekraft.

Azuritt fyller intellektuell logikk med kjærlighet, fremmer medfølelse for seg selv og andre. Bruker du den mot hals Chakra, vil Azuritt oppmuntrer kommunikasjon fra hjertet og øke bevissthet om åndelig kommunikasjon.

Azuritt kan hjelpe til å oppløse energiblokkeringer, kommunikasjons blokkeringer, samt blokkeringer til framgang. Azuritt beroliger og lindrer psykisk stress. Azuritt er nyttig i meditasjon for å tømme tankene, fremme dyp introspeksjon og visualisering, og tillate klar anerkjennelse av intuitive meldinger som mottas.

Fysisk øker Azuritt oksygennivået blodet, reparerer hjerneceller, lindrer bein og lindrer sår hals. Azuritt hjelper også til å helbrede nyrer, galleblære og skjoldbruskkjertelen.

Fysiske problemer og Plager: Leddgikt, astma, blod, hjerne, lunger, helse, hofte, kløe, ledd, legger, lever, muskelkramper, revmatisme, sinus, hud, milt, skjoldbruskkjertelen, tinnitus.

Følelsesmessige problemer og Plager: Komfort, selvtillit, beslutning, godhet, tålmodighet, bekymring.

Spirituelle problemer og Plager: Klarsyn, bevissthet, eteriske kroppen, høyere selv, meditasjon, meditativ tilstand.


Norsk navn: Azuritt

Engelsk navn: Azurite

Engelsk navn: Azurite

Chakra: Det Tredje Øye

Stjernetegn: Vannmannen, Skytten

Vibrasjon: 1

Hardhet: 3,5-4

Farge: Blå, Indigo

kr 179,00