Bach`s floral Comforter Essence, 10ml

Used for immediate help before, during or after any distressing, alarming, crisis or extreme situation.

E.g. Emergencies, Exams, Interviews, Accidents, Stage fright etc.


How to use: 

Put 3 drops under tongue when neededContent:

Clematis

Cherry plum

Impatiens

Rock rose

Star of Bethlehem

Vegetal Glycerine 20%

Spring water


Bach`s blomstermedisin

Bachs blomstermedisin er en form for komplementær behandling som brukes for å behandle og balansere negative følelser. Årsaken er at Bach mente all sykdom og menneskelig lidelse blir forårsaket av våre negative følelser.

Når vi skal forklare hvordan blomstermedisin virker pleier vi å begynne med urtemedisin. I urtemedisin brukes selve planten eller rotsystemet, eller begge deler. Planten tørkes og det lages pulver som enten blir til urtemedisin -i pilleform eller pulverform- som vi inntar for å hjelpe den fysiske kroppen raskest mulig tilbake til balanse.

Blomstermedisin er «essensen» av blomsten som blir brukt til å påvirke våre følelser - eller «essensen» i oss selv.

Dr. Bach så på menneske som en energi i fast form, og siden vi er helt avhengig av naturen for å overleve, mente han at det måtte være noe i naturen som vibrerte på samme frekvens som vår fysiske kropp.

38 blomsteressenser mot 38 følelser

Edward Bach ble født i England i 1886 og var utdannet lege. Han mente at symptomer på en sykdom er kroppens måte å gi uttrykk for negative følelsesmessige tilstander.

Bach produserte 38 forskjellige essenser fra blomster, busker og trær som han mente ville behandle de fleste sykdommer. Disse planteessensene skal matche, og behandle, 38 negative følelser. Han delte essensene inn i syv grupper og rangerte dem etter følgende følelser; depresjon, redsel, mangel på interesse for nåtiden, ensomhet, overdreven bekymring for andres ve og vel, overfølsomhet og usikkerhet.

Alt er energi og all energi vibrerer på forskjellige frekvenser. For eksempel når du hører musikk så er det en vibrasjon av energi som treffer trommehinnen i øret ditt- den begynner å vibrere og ut fra hvilken vibrasjon blir det sendt signal til hjernen som oppfatter vibrasjonen og omgjør den til en tone.

På samme måte virker blomstermedisinen. Den treffer en vibrasjon som samsvarer med en bestemt følelse- på denne måten vil følelsen bli mindre fremtredende, den blir mer balansert.

Når vi er mer i balanse følelsesmessig er det enklere å ta grep og gjøre endringer som hjelper den fysiske kroppen.

Nyere forskning viser sammenhengen mellom følelser og immunforsvar- altså at vår følelsesmessige tilstand og vår fysiske helse henger sammen.

Stadig flere medisinske eksperter er nå enig om at et sunt sinn virkelig fører til en sunn kropp.

Blomstermedisin er fin å bruke i mellommenneskelige relasjoner, stress, utbrenthet, lav selvfølelse, usikkerhet, angst og depresjoner.

Det er ingen bivirkninger av Bach blomstermedisin og den kan brukes av alle - både barn og voksne.

kr 222,00