Malakitt, 2-3cm

Smertelindrende, beroligende, fremmer indre fred og medfølelse, balanserer den fysiske kroppen, antidepressiv, egner seg meget godt til meditasjon og drømmearbeid, rensende.

OBS: forsterker rådende sinnsstemning.

Planet: Venus Element: Jord Chakra: Solar-Plexus, Hjerte


Nøkkelord:

Styrke, Beskyttelse, Kjærlighet, Foretnings suksess, Lindrende, Beroligende, Fremmer indre fred & medfølelse, Balansere den fysiske kroppen, Antidepressiv, Meditasjon og Drømmearbeid, Rensende

De gamle egypterne brukte knust malakitt som sminke, mens romerne strødde knust malakitt utover gulvene sine. Dette skulle beskytte barna deres mot onde makter. 

Malakitt dannes i naturen når forskjellige kobbermineraler utsettes for vær og vind. Det er det samme som skjer på kirketakene når kobberplatene blir grønne av irr.

Malakitt er en sten som er brukt for å låne energi til ritualer i lange tider. Den kan holdes eller plasseres på alteret for å øke evnen til å sende kraft mot et mål.

En sten som ofte blir brukt i beskyttende magi, spesielt der barn er med i bildet.

Stenens dype grønne farge er behagelig, og ved å stirre på den, eller holde den i den dominerende vil den roe nervesystemet og følelser.

Den kan også fjerne depresjon.

En sten som også skal være et bra element på soverommet siden den sørger for god søvn.

Små biter med Malakitt kan plasseres i hvert hjørne av en forretningsbygning, eller legges i kassaapparatet for å tiltrekke kunder. Den sies også å øke evnen til å oppnå gode avtaler og salg.

Dette er også en effektiv sten ved healing og skal kunne fjerne betennelser dersom den bæres over et sår i en periode, bare husk å rense stenene etterpå siden den vil være full av negativ energi.

Hvis du legger en malakitt over ditt solar plexus, kan den hjelpe til å trekke opp og ut gammel og begravd emosjonell smerte, (men da må du også være innstilt på å ta de tårene som gjerne følger med!).

Malakittens essens er glede. Det sies at den også kan brukes til å fjerne fysisk smerte.
Den plasseres da på det smertefulle stedet og bør helst være så at den dekker det smertefulle området.
De med øye-mønster skal være de mest virksomme.

Mot kvalme og reisesyke plasseres den over solar plexus.

Forbindes med beskyttelse, fred, kjærlighet og magiske krefter. Har du den på soverommet, sørger den for at du sover godt. Stenen kan rense sår.

Når den har vært brukt i healing-øyemed, bør den renses skikkelig og få lade seg opp igjen en stund.


Malakitt er kobberholdig og steinen MÅ IKKE svelges.

kr 99,00