Mookait elastisk armbånd

Ikke på lager

8mm stener

Også kjent under navnet australsk Jaspis. 

Den styrker ditt mot og setter deg i kontakt med din indre urkraft. Den vil styrke din evne til å overgå og overvinne deg selv, du vil kunne prestere mer og være mer utholdende både fysisk og psykisk.

Mookait styrker forholdet til deg selv og din kropp, din livsglede og seksualitet. Virker på mage, blære, lever, nyre og kvalme, utilpasshet og fordøyelse.

Gir en følelse av at være nærværende og gir glede der hvor du er. Du løftes av dens energi og får en bedre fornemmelse for kroppens signaler.

Mookait relaterer mest til det fysiske, til kroppen og til rotchakra. Det handler om å elske den kropp man har, og det den gjør for deg.

Den gir jordforbindelse men er ikke så "tung" som rød jaspis.

Den virker grenseoverskridende på alle de følelser, som har med selvoppholdelsesdriften å gjøre, fordi den får deg til å gjennomføre det du har satt deg for.

Den gir standhaftighet og vedholdenhet, noe som gjør den velegnet til bruk i situasjoner hvor dette er nødvendig. Som under slankekurer, ved tobakksavvenning eller andre former for frigjørelse fra avhengighet.

Psykisk er den tilknyttet vår følelsesmessige fordøyelse, vårt forhold til oss selv og omverdenen, vår livsglede og seksualitet. Den hjelper med å endre negative følelser, en prosess som ofte krever standhaftighet og utholdenhet.

Fysisk hjelper den mot candida, oppustet mave, utflod og overvekt. Den "tømmer" ditt mage-tarmområde og gir ro i rot og hara chakra.

kr 159,00