Regnbue Fluoritt, 2-3cm

Fluoritt fokuserer, presiserer og sender energi.

Styrker psykiske evner.

Brukes til å forstå, inspirere, igangsette og samle energi om noe spesielt.

Påvirker tredje øye.
Fluoritt er for struktur og klarhet, utvikler logisk tenkning, kontakt med indre visdom under problemløsning, komme videre, kreativitet.
Åpner og mykner veien mot bruk av andre stener.

Fluoritt fra latin, fluor el. "å strømme".

Fargevariasjoner i fiolett, grønn, gul, blå, rosa og purpur.

Merk at stenen er "bløt", dvs. risses lett; er fluoriserende.
Beskyttende, oppkvikkende, gir "bakkekontakt", frigjør negativ energi og følelsesmessige blokkeringer, beroligende, fremmer mentale fremskritt, god ved meditasjon.

Påstått å lindre symptomer på nyresykdom.

Samling, utholdenhet, "genisteinen", kreativ utfoldelse, bra ved forkjølelse.


Fluoritt blå

Beroligende på følelser og tanker, løser tankemessige blokkeringer, styrker hukommelse. Kjøler brannsår. Minsker hevelser. Øker konsentrasjon, hukommelse. Rensende. Chakra 6 og 7.


Fluoritt grønn

Styrker hjertesenterets følelser. Øker konsentrasjon og hukommelse. Rensende. Chakra Alle

Fluoritten (også kalt flusspat) er en spennende og vakker sten som kommer i mange forskjellige varianter. Enkelte hevder at det er en utenomjordisk stein.

Den finnes i form av krystaller, klynger og en perfekt pyramide eller en dobbelpyramide (oktaeder) (med basene mot hverandre).

De vanligste fargene er blå, lilla, hvit og gylden. Men den finnes også i rosa og grønn. De kan være fra gjennomskinnelige til gjennomsiktige.

Fluorittpyramiden med sin klare form og sitt klare lys kan være til stor hjelp når en har behov for å klare opp hodet.

Hold den i hånden eller legg den på ditt tredje øye når du trenger å klare opp i tåkete tanker, eller når hjernen din er overanstrengt.

Hvis du jobber med hodet, med datamaskiner eller studier, er det lurt å ha plassert en fluoritt på skrivebordet. Den hjelper deg til å fokusere på det du holder på med.

For de av oss som ikke synes det er ubetinget festlig å kjøre bil, men som likevel må gjøre det, kan det være godt å ha en slik i bilen. Den skjerper oppmerksomheten.

Fluoritten kan hjelpe en til å få lettere kontakt med det spirituelle og er en fin stein å bruke ved meditasjon. Den kan også brukes som et forbindelsesledd til Akasha-arkivene (der alt som har skjedd i planetens historie ligger lagret som minner).

Den gyldne fluoritten kan du bruke over ditt solar plexus hvis du trenger å beskytte deg mot andre folks projiseringer og påvirkninger.

Den grønne kan du bruke over hjertechakraet for å oppnå følelsesmessig balanse.

kr 44,00